Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

YANSIN YÜREĞİM

Yorum

YANSIN YÜREĞİM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1500

Okunma

YANSIN YÜREĞİM

YANSIN YÜREĞİM

Sen
Hayallerime sığdıramadığım
Vazgeçilmezim
Dilime doladığım şarkımsın
Soluduğum nefesim
En iyi yaptığım ezberimsin
Yüreğime tıka basa doldurduğumsun
Başım, gözüm üstüne kondurduğumsun
Yansın bu kalbim, kül olsun, yansın
Sen var ya; canımdan öte cansın.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yansın yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yansın yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANSIN YÜREĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
19.4.2017 10:08:06
5 puan verdi
KALEMİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL