Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

Gitsin Artık Amerika

Yorum

Gitsin Artık Amerika

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

888

Okunma

Gitsin Artık Amerika

Gitsin Artık Amerika

Ne işi var bizim elde
Yitsin Artık Amerika
Pislik kokar nefesinde
Gitsin artık Amerika

Piyonlara vurmuş semer
Belimizde oldu kemer
Kene gibi bizi emer
Gitsin artık Amerika

Uzaktan getirir pası
Orta doğu çeker yası
Bizimle derdi davası
Gitsin artık Amerika

Salağı aldı talime
Koymuyor beni halime
Sakın güvenme zalime
Gitsin artık Amerika

Gözü günlü petrol para
Durdukça kapanmaz yara
Ne yaparsa pislik ara
Gitsin artık Amerika

Ömer derki bunlar vampir
Eli yüzü bir karış kir
Kan emerek olmuşlar pir
Girsin artık Amerika

Ömer Gündoğan
07.04.2017

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gitsin artık amerika Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitsin artık amerika şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitsin Artık Amerika şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL