Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
makro
makro

AYRILIK

Yorum

AYRILIK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

AYRILIK

UNUTMAK MERHEMİNİ SÜREBİLSEYDİM
AYRILIK YARAMA
İÇİMDEKİ SENSİZLİK ACISINI
DİNDİREBİLİRDİM

HERŞEYİN İLACI OLDUĞU GİBİ
AYRILIĞIN DA İLACI OLABİLİRDİ ZAMAN
ŞAYET DURMASAYDI

VE CELLATA GEREK KALMAZDI BENİM İÇİN
GÖZLERİNDEN AYRILMAK
ZATEN İNFAZIMDIR
BENİM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_kubm_
_kubm_, @-kubm-
26.6.2009 16:22:39
VE CELLATA GEREK KALMAZDI BENİM İÇİN
GÖZLERİNDEN AYRILMAK
ZATEN İNFAZIMDIR
BENİM...

Gözler gözler gözler....

tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL