Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
kadiresen
kadiresen

HAYAL

Yorum

HAYAL

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

486

Okunma

HAYAL

HAYAL

rüzğarların savurduğu yapraklar gibi
kendimi kaybetmiş dolaşıyorum
başım iki elimin arasında
hayaller kuruyorum kendi kendime
evimiz kutu gibi küçücük
günlük güneşlik
bahçesinde çocuklarım koşacak
aşkımız her şeyden yüce kalacak
07.03.1970 Erzincan
kadir esen

aşk:hiç hissetmediğin bir hissi
hissettiğin an hissettiğin şeydir
aşk:bir deliye sordum
acaba sevgi aşk nedir diye
öyle bir gülüş güldü ki korktum
ben neden deli oldum dedi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL