Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nidacosgun
nidacosgun

Benden başkasıyla

Yorum

Benden başkasıyla

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

715

Okunma

Benden başkasıyla


Benden başkasıyla konuşma,
olurda birinin kulağına düşerse sesin,
sesini duymadığı her saniye sesinin mahrumiyetini hisseder.
Olurda, kulağımdan başka kulaklar şahit olursa sesine,
söylediğin cümlelerin öznesi olmak ister..

Benden başkasıyla gülme,
olurda başkasının gözü değerse gülüşüne,
gülüşünü görmediği her saniye gülüşüne özlem duyar.
Olurda, gülüşünü başkası görürse,
o gülüşün sebebi olmak ister.

Benden başkasıyla konuşma,
olurda rüzgara karışıp başka kulaklara uğrarsa sesin,
dudağına değen cümleleri dudaklarıyla birleştirmek ister.
Olurda, başkalarının cümleleriyle bütünleşirse sesin,
dudaklarından dökülen iyelik ekli fiilerin öznesi olmak ister.

Bu yüzden; benden başkasına bakma, gülme, konuşma..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Benden başkasıyla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden başkasıyla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benden başkasıyla şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL