Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Re-cardes
Re-cardes

Gülüşün

Yorum

Gülüşün

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

4,5

Puan

765

Okunma

Gülüşün

Çok sevdiğim bir roman gibiydi gülüşün,
Her sayfa da yeniden heycanlandığım,
Bitmemesi için dua edip,
Sonunu deli gibi merak ettiğim.

Bazen de bir ressamın fırça darbesi gibiydi,
Dokunduğu yerde en renkli izi bırakan.
Gökyüzüne kuşlar konduran,
Bir çocuğun neşesini en güzel anlatan.

Ama en çokta güneş gibiydi,
Hiç bir yaz gününün içimi ısıtamadığı kadar ısıtan,
Öğle vakti gözleri kamaştıran,
Her gündoğumunda yeniden umut olan.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Gülüşün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüşün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülüşün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.3.2017 22:08:29
Beğeni:
1
Okunma:
765
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL