Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

ADAMLAR ve ADAMCIKLAR

Yorum

ADAMLAR ve ADAMCIKLAR

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

983

Okunma

ADAMLAR ve ADAMCIKLAR

ADAMLAR ve ADAMCIKLAR

Adam,
Gece mesaisinden gelmiş,
Çok yorgundur
Kapısının önünde,
Oynayan çocuklardan
Uyuyamaz.
Penceresinden kafasını uzatır:
çocuklar hışşt”.


Adam,
Bahçesinde,
Yeni yeşermeye başlayan
Salatalara, zerzevata
Dadanan kuşlara
Elinde ne varsa
Öfkeyle fırlatır:
“Kışşt”.

Adam,
Deniz manzaralı evinin balkonunda;
Faizlerinden gelen
İyi haberle,
Zevkle yudumlarken viskisini:
Aniden karşısında görür Azrail’i.
Ve filmin bittiğini de anlar.
Verirken canını,
Adamın son sözü olur
“Vay be puşt”… (12 Aralık 2010 -8.şiir kitabımdan)


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adamlar ve adamcıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adamlar ve adamcıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADAMLAR ve ADAMCIKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
De
Demircioğlu, @demircioglu2
15.3.2017 16:40:45
Sohbet tadındaydı. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL