Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
dosmehmet
dosmehmet

Dersin

Yorum

Dersin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

642

Okunma

Dersin

Dersin

Kapımda çok beklettim dersin önceden,
Kalbi aşkla doluymuş görmedim dersin.
Şiirler yazardı bana aşıkmış günceden,
Kalbimin köşesine onu Sermedim dersin.

Selamını vermedi çıktı gitti geceden,
Gideceği aklıma hiç gelmezdi dersin.
Belki izi kalmıştır yazdıkları heceden,
Kalbi kırılır diye gönül bilmezdi dersin.

Arasam yeniden aşkı gelir mi dersin?
Sana yeni bir yer var kalbime gelsin
Madem sende aşk bu kadar coşkulu,
Bendeki acıları yanında al götür dersin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dersin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL