Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ik
ikez

EY SEVĞİLİ

Yorum

EY SEVĞİLİ

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

695

Okunma

EY SEVĞİLİ

BİZİM BURALARA BAHAR GELDİ
EY SEVĞİLİ
SEN HALA ÜŞÜYOR MUSUN
YOKSA BIRAKTIĞIM GİBİ AĞLIYOR MUSUN

EYYY UZAKLARDAKİ SEVGİLİ
SEN HALA KIŞ MEVSİMİNDESİN
BİZİM BURALARA BAHAR GELDİ
EY SEVGİLİM SEN NERDESİN

SEN HALA YAPRAK MI DÖKÜYORSUN
DALLARIN KURU
YOKSA RÜZGARLA SAVRULUYOR MUSUN
EY UZAKLARDA BIRAKTIĞIM SEVGİLİ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey sevğili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey sevğili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY SEVĞİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
13.6.2019 15:44:29
Gönül dostu;
Aşk bahardır, aşk başlangıçtır, aşk yaşamaktır…

...........................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL