Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Bülent Kaya
Bülent Kaya

Irak Yoldanmış Sabrım

Yorum

Irak Yoldanmış Sabrım

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

906

Okunma

Irak Yoldanmış Sabrım

Irak Yoldanmış Sabrım

Mülk edindim bir seviyi,
Bağı olup meyve ettim bendimi..
Bal akıtan divanelikmiş,
Meğer hep kendime dönermişim..

Bu felek nicesin sebeb,
Esirin olup hayrın gösteren edep..
Dedenin dlinden millet,
Akarmış sütten ırmak ayın recep..

Irak yoldanmış sabrım,
Hu can içimde hakkın zülfikarmış..
Haddi pirim Bektaşidir,
Meyil eden aslım hep uykudaymış..



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Irak yoldanmış sabrım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Irak yoldanmış sabrım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Irak Yoldanmış Sabrım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL