Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
gelincik
gelincik

ÇOCUKLUĞUM hazırım, dokun bana...

Yorum

ÇOCUKLUĞUM hazırım, dokun bana...

( 6 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1292

Okunma

ÇOCUKLUĞUM hazırım, dokun bana...

ÇOCUKLUĞUM hazırım, dokun bana...

Çocukluğum...
Karşımda oturuyorsun
Öyle güzel bakıyorsun ki
Derinden derine
Sevgi dolu tohum tohum...
Aşk türküleri söylüyor.
Aynı dili konuşuyor gözlerimiz...



gelincik



Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Çocukluğum hazırım, dokun bana... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocukluğum hazırım, dokun bana... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKLUĞUM hazırım, dokun bana... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
9.3.2017 00:27:48
5 puan verdi
Süper
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
6.3.2017 00:30:24
Şiiri yazan gönül dostu; Şiirin güzelliğini gördüm...
Okuyarak Beğendim ve kutlarım...

...................................... Saygı ve selamlar...
AZAP
AZAP, @azap
2.3.2017 23:20:50
5 puan verdi
gülümseten bir duygu yüküydü dost kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL