durur aklım durur hep us gerisinde kalıp ilim görürüm her gece kabus ebesi güzel sevgilim
senden alıp ruhum besin geliyor bana hep esin bir çocuk sanki bebesin ebesi güzel sevgilim
Koroğlu der ki samiye selam et senin mamiye gel ya levente ya ramiye ebesi güzel sevgilim
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ennurişinin ebesi güzel mi :) sen hakket köroğulsun la ... işte aşk bu ! insan aşık olunca gözüne anası bile afitap... İstanbulda havalar nasıl ; hız yapma lo; mevsimler yas tutar Hediyen ağlar :) selametle
Gül ESEN tarafından 3/3/2017 1:18:52 PM zamanında düzenlenmiştir.
cok tesekkur ederim minnos hanim guzel yorumunuza hakli elestirinize keske hep akil hep us yerine havan top obus yazabilirmistim yine de bu hali ile begeninize sevindim daha iyisin yazma caba sarf edecegim tesekkur saygilar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.