Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mahmut Durdu
Mahmut Durdu

Dolu dizgin sana gelsem

Yorum

Dolu dizgin sana gelsem

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

671

Okunma

Dolu dizgin sana gelsem

DOLU DİZGİN

Üstüme döksen Fıratı
Sogutmaz benim suratı
Sana gelirken kıratı
Dolu dizgin sürsem gelsem

Rüzgar esse içim yanar
Yangımı alev sanar
Ömrüm geçer beşer onar
Dolu dizgin gelsem sana

Kim sorar senin halini
Ben görürüm hayalini
Görmek için cemalini
Dolu dizgin gelsem sana

Üstümde yürürken yolun
Tutmak için elin kolun
Olmak için sana kulun
Dolu dizgin sana gelsem
Mahmut Durdu

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dolu dizgin sana gelsem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dolu dizgin sana gelsem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dolu dizgin sana gelsem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL