Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
al
ali kıllı

AL BAYRAĞIM

Yorum

AL BAYRAĞIM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

748

Okunma

AL BAYRAĞIM

Türkiye’m üstüne çöreklenmiş hainler, çakallar
Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında göstermiş atalar
15 temmuzda tankların altına yatan evlatlar
Al bayrak altında yatıyor nice canlar cananlar

Rengine şehit kanlarıyla renk katıyor
Vatan bayrak uğruna canlar gidiyor
Dalgalan ey şanlı al bayrağım
Senin uğruna can vermek için gençler bekliyor

Sen dalgalan Rakka’ da Bab’da al bayrağım
Dünyada arama yok böyle bir yer
Destan yazıyor Mehmetçik Suriye’de
Yeter ki sen dalgalan vatandır her yer

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Al bayrağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Al bayrağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AL BAYRAĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL