Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
mihmail çakmak
mihmail çakmak

BU VATAN KİMİN

Yorum

BU VATAN KİMİN

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

894

Okunma

BU VATAN KİMİN

Bu vatan gerçek ilmi,
Mürşit edinenindir
Bilgi çinde olsada
Peşinden gidenindir

Hiç bilenle ,bilmeyen
Bir midir?diyenindir
Alın teri dökerek
Kazanıp yiyenindir

Vergiyi kaçırmadan
Devlete verenindir
Her türlü tehlikeye
Göğsünü gerenindir

Her bir vatandaşının
Derdini bilenindir
Ağlayanın gözünün
Yaşını silenindir

Bayrağa al kanının
Rengini verenindir
Korurken şehit düşüp
Toprağa girenindir

Vatan ne mutlu türküm
Diyene diyenindir
Türk olana denmemiş
Bu sözü bilenindir
Mihmail Çakmak

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bu vatan kimin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu vatan kimin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU VATAN KİMİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL