Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE

A'dan Ze'ye FELSEFE

Yorum

A'dan Ze'ye FELSEFE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1041

Okunma

A'dan Ze'ye FELSEFE




İnsanın varlık farkı konuşmak, düşünmekse,
Türkçeyi düşünmeden konuşamazmış kimse;
Diğer dillere göre bu yapıda tek lisan,
Yani Türk’ün her sözü A’dan Ze’ye felsefe...


YUSUF BİLGE






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
A'dan ze'ye felsefe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz A'dan ze'ye felsefe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
A'dan Ze'ye FELSEFE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL