Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bülent Kaya
Bülent Kaya

Abdala Mürveti Kim Sorulmaz

Yorum

Abdala Mürveti Kim Sorulmaz

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

980

Okunma

Abdala Mürveti Kim Sorulmaz

Abdala Mürveti Kim Sorulmaz

Topraksız beden olmaz,
“Bismişah”sız hakka varılmaz..
Geldik meydana ağlayı,
Dünya derdine sual yazılmaz..

Virani gibim bulunmaz,
Himmet’e kul musun varılmaz..
İlmin kapısı Bektaşi’dir,
Abdal’a Mürveti kim sorulmaz..

Düştüğün dert hak ola,
Gerisi mahşer gönülde yaradır..
Nice tövbesi geç deva,
Nefessiz ölümlüye dua bekadır..

Ettim ilim erdir sözüm,
Duyan dostum’da can özümdür..
Niyeti kerimdir gücüm,
Mürşidi dost/da hakkın gülüdür..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Abdala mürveti kim sorulmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Abdala mürveti kim sorulmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Abdala Mürveti Kim Sorulmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
5.2.2017 11:55:11
5 puan verdi
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KAL ALLAHA EMANET OL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL