Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ozan Ervah-i
Ozan Ervah-i

İlim Erzincan

Yorum

İlim Erzincan

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1912

Okunma

İlim Erzincan

Munzur dağında
Şahin ben oldum
Yüz bin çiçeğin
Balı ben oldum

Bu diyarın
Aşığı ben oldum
Evliyalar diyarını
Geçen ben oldum

Aşık Ervah-i’yem ilim Erzincan
Tadına doyamaz gören her can
Erenlerden oldum bu diyarda
Toprağını suyunu kattım canıma

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İlim erzincan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlim erzincan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlim Erzincan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
26.1.2017 19:33:57
5 puan verdi
Güzeldi tebrikler yureginize saglik kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL