Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Murat Demir
Murat Demir

Kötü Zamana Rastladık

Yorum

Kötü Zamana Rastladık

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

556

Okunma

Kötü Zamana Rastladık



Her gün bir yamaçtan inelim derken
Sabahı geç bulduk akşamı erken
Çiçeği koklarken gülü okşarken
Kötü zamana rastladık kötü zamana

Karakış kur yapar bahara, yazın
Mihneti kalmamış mızraba sazın
Siyaha gark olmuş özü beyazın
Kötü zamana rastladık kötü zamana

Çeksen ne yazar ki sürmeyi göze
Keder damlıyorsa içte ki köze
Gönül hasret kalmış bir tatlı söze
Kötü zamana rastladık kötü zamana

Artar iniltisi zarif yanımın
Kıymeti on para etmez canımın
Rengi zay edilmiş asil kanımın
Kötü zamana rastladık kötü zamana

Murat Demir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kötü zamana rastladık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kötü zamana rastladık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kötü Zamana Rastladık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL