Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Tevfik Tekmen
Tevfik Tekmen
VİP ÜYE

VAKİ-T

Yorum

VAKİ-T

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

613

Okunma

VAKİ-T

saat yoksa bileğinde
güneşe bakar
sonra gölgesine
ölçer ki ayak iziyle
vakit ikindidir

oturur bir ağaç dibine
sırtını verir gövdesine
gözleri yerdeyken
toprakta
taşta
otta
ve duman dumanayken cigara
vakit şimdidir

az beklerken
ve karıncanın adımlarını sayarken
üç vakit geçer
tekrar bakar ki güneşe
gene aynısı yerde

ve kalkar ağaç dibinden
bakar gene
ve ölçer
az önce beş ayak boyuydu
şimdi yedi
uzayıp gitmiş gölge

vakit ikindi değildir artık
akşam üzeri

Latekmen Ocak/2017-mi?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vaki-t Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vaki-t şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAKİ-T şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
24.1.2017 14:06:17
5 puan verdi
Guzel bir şiir okudum sayfanızda Yureginize saglik dost kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL