Aşk yalan olmuş dostlar, Sakın ola inanma, kanma. Bir vefasız uğruna ah eyleme Sende benim gibi yanma…
Biz sevgiye ömür deriz Bir ömür severiz, bağlanırız Biz unutmak için sevmeyiz Ardına bakmadan git… Bırak!
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yalnızlık ölmekte olsa, Kirletemem yüreğimi… Bırak sevgim temiz kalsın Onur yok olmasın yalanlarda… ........................................................ AŞK HEP VARDIR ÖNEMLİ OLAN YAŞATA BİLMEKTİR NE MUTLU YAŞATANA BAŞARILAR ŞAİR DÜŞÜNDÜRDÜ SAYFANIZ
Biz sevgiye ömür deriz Bir ömür severiz, bağlanırız Biz unutmak için sevmeyiz Ardına bakmadan git… Bırak! Gerçek olan ne ki birkaç şeyden başka tebrik ederim saygılarımla. Hasan Öztürk
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.