Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Cesur Derviş
Cesur Derviş

KALANLARA DERS OLSUN

Yorum

KALANLARA DERS OLSUN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

965

Okunma

KALANLARA DERS OLSUN

KALANLARA DERS OLSUN

Yazın mezar taşıma selam olsun
Kalanlara ders olsun
Dünyada iki kişiydik biri ben biri nefsim
Bilmem anlayana ders olsun

SÖZ : Cesur Derviş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalanlara ders olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalanlara ders olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALANLARA DERS OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
10.1.2017 20:00:22
5 puan verdi
Keşke ibret olsa insanlara değerli dost yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.1.2017 19:56:07
Beğeni:
1
Okunma:
965
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL