Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şair Baki Ortak
Şair Baki Ortak

Dün Gece

Yorum

Dün Gece

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

959

Okunma

Dün Gece

Dün Gece

Dün gece uykudan, birden uyandım
Karanlık odamda, seni aradım
Yastığa sımsıkı sarılıp durdum
Sen diye yastığı öpüp kokladım

Masmavi gökyüzü birden karardı
Havada bulut, yok şimşekler çaktı
Simsiyah saçıma karlar mı yağdı
Kar beyaz saçımı yoldum sevgilim

Dün gece sevgilim,seni düşündüm
Ellerimde yırtık cansız bir resmin
Yüzünü okşadım öptüm kokladım
Oturdum sabaha kadar ağladım

Dün gece uykudan, hep seni andım
Bir rüyaymış meğer sonra anladım
Nerdesin meleğim, gülüm, cennetim
Hasret zincirini kır gel! sevgilim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dün gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dün gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dün Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL