Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gönül_kafesi
gönül_kafesi

Küsüm

Yorum

Küsüm

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1690

Okunma

Küsüm

Küsüm sana ona buna
Küsüm kendime kaleme sevgiye
Küstüm onca yaşanmış şeye
Küsüm sen diye atan kalbe

Hayat mı? birtek senmiş bana
Umut mı? güldürme koy tacını başa
Sevgi mı? sattı bir hiç uğruna
Sen mı? kayboldum pusulasız baharında

Deniz ortası fırtına genişliyor
Kalp pusulası durmuş dönmüyor
Canım bana unut ben varım diyor
Gel bide kalbime sor başkası yok dercesine sızlıyor

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Küsüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küsüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küsüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL