İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
muzaffer kalaba
muzaffer kalaba

SEVDANDIR CANAN

Yorum

SEVDANDIR CANAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4003

Okunma

SEVDANDIR CANAN

SEVDANDIR CANAN

Ey sevdiğim
Ey biricik sevdam
Sen bende
Canımdan bir parça can
Sensin yüreğimde
Taht kuran
Yılların hasreti canan
Bu hasret
Bu umuttur
Canı cananla harmanlayan...



Gel verelim seninle
Verelim el ele
Yürüyelim birlikte
Aşkın taa zirvelerine
Bakalım
Aşk nelere kadirdir
Zirvenin tepelerinde
Bakalım
Sevda nelere mahirdir
Canana hasret düşende...

*

Sevdandır canan
Canı hasretle yaralayan
Böyle gelmişse
Böyle gitmez bu devran
Olsalar koca cihana
Olsalar da
Sultan Süleyman
Verilse de katlime ferman
Yine vazgeçmem
Ne candan ne canandan...



Sen bende can
Bendeki canansın
Sen kavgamın çiçeği
Vazgeçilmez sevdamsın
İnan ne sevdan biter
Ne kavgan
Cananın kendisi
Sanki buram buram
Hasretlik kokan
Vazgeçilmez bir parça vatan...

Muzaffer KALABA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdandır canan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdandır canan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDANDIR CANAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL