Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
myılmaz
myılmaz

madem ki...

Yorum

madem ki...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1186

Okunma

madem ki...

gecenin uzunluğunu
saatlerin dirhem dirhem ilerleyişini
severken acı çekmeyi
ama hep tatlı hep şirin olmayı
en ıssız yerde yalnızken korkudan çok
aklına gelen ve düşünüp sakinleşdiğin
hayat labirentlerinin onsuz çözümü olmadığını
yaşamınla özdeşleştirdiğin
hiç çekinmeden gülüm diyebildiğin
sevgisiyle çoşkunluğu yaşamanın tadını
yaşatabilen ve anlayabilen sevgiline
çekinme söyle durmadan,kekelemeden
hayatımın ’’vaz geçilmezi’’ bu hayat senle var...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Madem ki... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Madem ki... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
madem ki... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevgipınarı
sevgipınarı, @sevgipinari
11.1.2007 22:26:34
biraz yazı gibi olmuş.ancak verdiğin mesaja katılıyorum .sevgilerimle
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.1.2007 22:07:34
Beğeni:
0
Okunma:
1186
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL