Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Tulaydncl
Tulaydncl

Küçük Kadın Dev Adam

Yorum

Küçük Kadın Dev Adam

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1543

Okunma

Küçük Kadın Dev Adam

Küçük ama dev yürekli kadın

Dev adamı sevdi...

Kocaman kollarında kaybolmayı,

Sımsıkı sarılmayı istedi...




Dev ama kor yürekli adam

Küçük kadınını hep sevdi...

O Ufacık ellerini tutmayı,

O derin gözlerinde kaybolmayı istedi...



Olmasalar da yan yana,

Sarılamasalar da doyasıya,

Elbet bir gün olacak rüya..

Sabrın sonu selamet ya...! ?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Küçük kadın dev adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük kadın dev adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük Kadın Dev Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL