Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
vefa arayan şair
vefa arayan şair

MEÇHUL BİR GEMİ

Yorum

MEÇHUL BİR GEMİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

MEÇHUL BİR GEMİ

MEÇHUL BİR GEMİ

Bir sevda denizinde, gönlüm meçhul bir gemi
Kaç vurgun yemiş! Kim bilir? Belki şimdi son demi…

Sürükler kıyılara, dalgalar vurur beni
Bir kader yolcuyum, sende bekleme emi?

Boş kalsın! Bu limanlar, sen ümitlenme hani
Haber salıp, arama! Bulamazsın gölgemi…

Kurduğum hayallerde, kaybettim inan seni
Derin yaralar açtı, yüreğimde elemi…

Tahammüle yok artık! Bir ihtimale yeni
Terk edip gidiyorum, sessizce bu âlemi…

Çıkmışsam bir sefere, yalnız başıma ani,
Dönülmez! Yapsan bile, istediğin eylemi…

Sorma bana hiç soru, var mı? Diye nedeni
Ölüler şiir yazmaz… Kırmışsa hep kalemi…

16. 12. 2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Meçhul bir gemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meçhul bir gemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEÇHUL BİR GEMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL