Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
DALLI MUSTAFA
DALLI MUSTAFA

HE, MÜSLÜMAN?

Yorum

HE, MÜSLÜMAN?

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1863

Okunma

HE, MÜSLÜMAN?

HE MÜSLÜMAN!! (31. 10. 2016-SARICAKAYA)
Allâh emri, peygamberin kavliyle;
Nişan, düğün yapılmaz mı Müslüman!
Azraili görüp te can havliyle;
Yaradana tapılmaz mı Müslüman?

Mahrem bilmez, gelin-damat öpersin;
Kur’ân, sünnet çizgisinden saparsın.
Hak’dan gelen hükümleri tepersin;
Din, îmândan kopulmaz mı Müslüman?

Gelinler sergiler millete omuz;
Kaymak gibi yüzler, bedenler semiz..
Dişisini kıskanmayan tek domuz;
Domuzdan ders kapılmaz mı Müslüman?

DALLI MUSTAFA


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
He, müslüman? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz He, müslüman? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HE, MÜSLÜMAN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL