Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cünyet
cünyet

SONSUZ HİCRANLA

Yorum

SONSUZ HİCRANLA

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

984

Okunma

SONSUZ HİCRANLA

NE BİTMEZ DERDİM
VARMIŞ KADERDE
BİR GÜN GÜLÜP YÜZÜME
BİN AĞLATAN SEN

BEN SENİ ARADIM
SONSUZ HİCRANLA
GELMEDİN YANIMA
ZAMAN DAR AMA
BEN SENİ ARADIM
SONSUZ BAHARLA
DÖNERSEN SEN BANA
ZAMAN DAR AMA

AKLIMDAN GİTMEYEN
BİN BİR HATIRAN
ÖLÜMÜNE YAŞADIM
SEN ANLAMADIN SEN
AKLIMDAN GİTMEYEN
SENİN SEVGİNLE
ÖLÜMÜNE YAŞLANDIM
SEN ANLAMADIN SEN







Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonsuz hicranla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz hicranla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONSUZ HİCRANLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL