Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Murat Demir
Murat Demir

Sürdürür Beni

Yorum

Sürdürür Beni

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

617

Okunma

Sürdürür Beni



Gülüşü merhaba susuşu selam
Yakışı eyvallah bakışı kelam
Kaşları baş belam gözleri elam
Yanaktan yanağa sürdürür beni

Sevdaya dönüşmüş yolu yordam ı
Hatırdan bi haber sormaz zorda mı
Bilmez ki her yanı olmuş kor damı
Dudaktan dudağa vurdurur beni

Saçına başına çiçekler taksam
Damlaya damlaya bağrına aksam
Yüzüne gözüne ufaktan baksam
Gamzeden gamzeye durdurur beni

Ne gülüme bakar ne de laleme
Sayfalar yetmez ki alsam kaleme
Yanına toplanan ele aleme
Saatten saate kurdurur beni

Murat Demir

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sürdürür beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürdürür beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sürdürür Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabahat  çelik
Sabahat çelik, @sabahatcelik
26.10.2016 08:56:07
5 puan verdi
hocam ne güzel inci gibi dizmişsiniz mısraları elleriniz dert görmesin selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL