Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail  SAĞIR
İsmail SAĞIR

V U R U N

Yorum

V U R U N

( 3 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

2088

Okunma

V U R U N

V U R U N

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

V u r u n Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz V u r u n şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
V U R U N şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.12.2016 18:02:48

Şiir gönül bağını kuvvetlendiren sevgi saygı ile beslenmiş…
Güzel Kutlu dileklerimle Kutlarım.
Çok çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
İsmail  SAĞIR
İsmail SAĞIR, @ismailsagir
9.10.2016 23:50:07
ilginiz ve değerli yorumunuz için çok tşk ederim sadık bey
SADIK YILMAZ
SADIK YILMAZ, @sadikyilmaz
9.10.2016 20:20:30
5 puan verdi
yüreğine sağlık güzel bir şiirdi hocam tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL