Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Hayat-ı Muhayyel
Hayat-ı Muhayyel

ÜMMİD-İ HAYAT

Yorum

ÜMMİD-İ HAYAT

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1087

Okunma

ÜMMİD-İ HAYAT

ÜMMİD-İ HAYAT

Zahir ola ey yar ümmid-i hayatımız
Tahir ola ey yar kalp-gah-ı hayatımız
Nevmid olmak değil ehl-i dilin işi
Hayy eylemekdir jeng-i dil u hayatımız

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ümmid-i hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ümmid-i hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜMMİD-İ HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.2.2017 14:07:09
GÖNÜL DOSTU;
Okunması gereken öğretici güzel bir şiir…
Okuyarak Beğendim...

................................. Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL