Yaşamak düş kanatlarını çırparak Yaşam dolusu gözlerinden yüreğine Sustukça anılarını sarıp sarmalamak gibi Nefesini can diyerekten ciğerlerime çektikçe Yaşam soluğum olmak doğdukca güneşinden Kanıp içmek her an sevda niyetine dudaklarından Düşlerinden gerçeğine kavuşarak öpmek gibi bir şey.
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yani gözüm kesmedi rakamlara dogrü geriye. Güzel sözcükler sıralanmış güzel kisa bir şiir kşisel bir şeylerde var gibi tebrik ederim saygilar. Saygilar
Usta Bazen takı/verirsin kafaya Harflere kilitlenirsin ne yazacağını bilemezsin Değiştir ters düz edersin harfleri Merhum Rıza Polat Akkoyun kuyu hatırlarsın yorum çok yerinde Zekice yorum için kutlamaya değer
Usta Bazen takı/verirsin kafaya Harflere kilitlenirsin ne yazacağını bilemezsin Değiştir ters düz edersin harfleri Merhum Rıza Polat Akkoyun kuyu hatırlarsın yorum çok yerinde Zekice yorum için kutlamaya değer
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.