Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çakır--Bey
Çakır--Bey

Bir Seni Sevap Bildim

Yorum

Bir Seni Sevap Bildim

2

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

889

Okunma

Bir Seni Sevap Bildim

ııııııııııııııııııııııııııı

ııııııııııııııııııııııııııııııııı

ııııııııııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııııııı

ııııııııııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir seni sevap bildim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir seni sevap bildim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Seni Sevap Bildim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
22.9.2016 13:39:10
Vefa,sabır ve bitmeyen sevgi hakimiyet kurmuş şiirin ülkesine
Yazdıran ve his eden yüreğine sağlık kardeşim
Saygı ve selamlarımla
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
22.9.2016 12:25:15
duygu yüklü anlatımı mükemmel bir serbest...
tebrikler ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL