Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
uğur ukut
uğur ukut

BOĞULUYORUM

Yorum

BOĞULUYORUM

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

817

Okunma

BOĞULUYORUM

BOĞULUYORUM

BOGULUYORUM
Sanki gökler aglar, yeryüzü yasta
Köhne bir dünyada boğuluyorum
Bitkiler kurumuş, hayvanlar hasta
Deli bir deryada boğuluyorum

Uçurtmalar düşer çocuk kalbinden
İnsanoğlu koşar dur yok selbinden
Habersizce yaşar Allah celbinden
Kara bir hülyada boğuluyorum.

Maziye bakınca izlerimiz hor
Atiye dönünce yüzlerimiz kor
Dimağ çürük şu an gözlerimiz kör
Gerçek bir riyada boguluyorum.

Sinmiş bekliyoruz ruhi keramet
Diriye var mıdır acep selamet?
Tüm düşlerimize inmiş kıyamet
Tuhaf bir rüyada boğuluyorum.

Akıllar esirdir fikir sırada
Hayat denen ölüm varmış burada
Kelimeler sönük diller yarada
Sozlü bir "güya" da boğuluyorum
21-09-2016
Uğur UKUT

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boğuluyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boğuluyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOĞULUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabahat  çelik
Sabahat çelik, @sabahatcelik
21.9.2016 18:32:20
5 puan verdi
güzeldi kutlarım hocam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL