Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ahmet Torun
Ahmet Torun

GÖZLER

Yorum

GÖZLER

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

706

Okunma

GÖZLER

Gözler var,güle özel,
Gözler var,gülden güzel.
Gözler var,şefkatten sürmeli,
Gözler var,dünya malıdır bedeli.
Gözler var,sevdanın ulu çınarı,
Gözler var,aşıka rahmet pınarı.
Gözler var,eladır buğusu,
Gözler var,sinmiş cennet kokusu.
Gözler var,merhamettir süsü,
Gözler var,yakar,kül eder büyüsü…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
21.9.2016 11:10:02
gözlerde başlar gözlerde bitermiş,alkış
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL