Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Hak Ne Der

Yorum

Hak Ne Der

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

785

Okunma

Hak Ne Der

Nereye kaçıyorsun
Kaçtığın yerdir kader,
Kime el açıyorsun
Demez misin Hak ne der.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hak ne der Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hak ne der şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hak Ne Der şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
16.9.2016 16:21:19
5 puan verdi
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KALIN ALLAHA EMANET OLUN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL