Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kalemistik
Kalemistik

Giden

Yorum

Giden

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

513

Okunma

Giden

Gözlerimdeki hüzünlü duman
Bulut misali her gidenle ağladı
Pınarlarımdaki coşkun liman
Yanaklarımda asılı kaldı

Ardını dönüp giden gölge
Acın narin tenime battı
Gidişindeki yokluk
Varlıktaki ruhu kanattı

Bana dediler dur bakalım
Bu öğrendiğin şey hayattı
Ölüm melekleri
Kırık koluma kanattı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Giden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Giden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Giden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.9.2016 18:29:01
Beğeni:
0
Okunma:
513
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL