Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

Ayşe ile Fatma Hanım ve Sarı Salih Ağbiye-

Yorum

Ayşe ile Fatma Hanım ve Sarı Salih Ağbiye-

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1067

Okunma

Ayşe ile Fatma Hanım ve Sarı Salih Ağbiye-

Ayşe ile Fatma Hanım ve Sarı Salih Ağbiye-


Es-Selâmu aleyküm

Üstümüze yoktur ki
Başlar isek atmaya
Atıp atıp tutarak
Çok az kaldı batmaya

Bir bakın dünümüze
Birde bir günümüze
Kim gelirse önümüze
Biz alıştık çatmaya

Duyun bende feryâdı
Bozuldu işin tadı
Anlattım anlamadı
Ayşe ile Fatmaya

Bir kez düşünün bre
Nasıl bulaştık kire
Birebirsiniz bire
Derdime dert katmaya

Sarı Salih akıl yor
Tarih oku tarih sor
Talih oldu artık zor
Baştan savıp satmaya

İrkilen irkiliyor
Elbet bir şey biliyor
Gümüşhanlı gidiyor
Ölüp rahat yatmaya


Vede Aleykümü’s-selâm
Rahmetullah

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayşe ile fatma hanım ve sarı salih ağbiye- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayşe ile fatma hanım ve sarı salih ağbiye- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayşe ile Fatma Hanım ve Sarı Salih Ağbiye- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL