Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kenan Kan
Kenan Kan

13

Yorum

13

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

993

Okunma

13

13

Ne çok tanımamışım seni,
ne çok...

Saçlarının karamsar dolaşıklığı
ellerime bulaşık.

Bahar nefeslim
tut ki sadece 333,
sadece ellerin.

Sevgili kadın,
her an yeni bir savaşa hazır,
gözlerinin kahverengi cengaverleri.

Bakımsız Kraliçem,
yalnızsın ve denetimsiz
çılgın bir teba eksikliği
yaşartıyor gözlerini.
Utanmadan,

Utanmadan.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

13 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 13 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
13 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bilgekul
bilgekul, @bilgekul
23.9.2016 15:17:36
5 puan verdi
nedenini bilmiyorum ama anneye yazılmış gibi hissettirdi.


ya da ben öyle olsun istedim..



saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL