Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Metin GÜL
Metin GÜL

İZİN VERME

Yorum

İZİN VERME

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1013

Okunma

İZİN VERME

İZİN VERME

Yönünü şaşırmış Avare gibiyim ,

izin verme Kaybolmama
Sarıl Bana
Sımsıkı Sarıl ve bırakma ellerimi Aşk .

Şimdi gözlerimin içine bak
En Karanlık ve bulutlu gecelerde bile
yönümü bulduğum yıldızım ol sadece

izin verme kaybolmama
Sımsıkı Sarıl ve bırakma yüreğimi Aşk .

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İzin verme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzin verme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İZİN VERME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
3.9.2016 19:39:46
5 puan verdi
Anlamlı dizelere imza atan yüreğinize sağlık
Tebrikler saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL