Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

Oldu Mu?

Yorum

Oldu Mu?

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

643

Okunma

Oldu Mu?

Oldu Mu?

Karadan kara bahtım
Yıkıldı gönül tahtım
Senle başlarken şarkım
Bu gidişin oldu mu?

Öyküye başlamadan
Hasreti taşlamadan
Beraber yaşlanmadan
Bu gidişin oldu mu?

Yarım kaldı emelim
Boşa çıktı emegim
Vuslat yazmadan kalbim
Bu gidişin oldu mu?

Haram ettin gülmeyi
Aşk çölünde gezmeyi
Vermeden son nefesi
Bu gidişin oldu mu?

Recep Demiray
Oldu Mu?

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Oldu mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldu mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oldu Mu? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL