Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cosari
cosari

SENSİZLİĞE DAYANMAK

Yorum

SENSİZLİĞE DAYANMAK

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

657

Okunma

SENSİZLİĞE DAYANMAK

Umutlarım gün be gün ağırlaştı omzumda,
Sana yöneldiğimde dizlerim yoruluyor.
Aşk denilen noktada gözbebeklerim zumda,
Resmine her bakışta gözlerim yoruluyor.

Beklenilen ışık yok, girdiğimiz dehlizde;
Bu kalbin odağında bir tek sen olacaktın.
Arasaydın harflerin arasındaki gizde;
Hecelere gizlenmiş adını bulacaktın.

Hep bir ıraksamanda hasretlendim bahara,
Uzaklarda ki nuru kendime hayır sandım.
Aşksa yaşadığım aşk, meyilim yok inkâra,
Bir yangınsa sensizlik; ben, cayır cayır yandım.

Farkı yok bu günümün senle olan dünümden,
Ben yine yaktığın o ateşte yanmaktayım.
Sana duyduğum sevda eksilmez öğünümden,
Yokluğuna sabırla, aşkla dayanmaktayım.

İbrahim COŞAR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensizliğe dayanmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğe dayanmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZLİĞE DAYANMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
18.8.2016 19:55:26
5 puan verdi
Nice güzel eserlere inşallah
Yüreğinize sağlık tebrikler saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL