Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

"temenniden ötürü duygular"

Yorum

"temenniden ötürü duygular"

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

731

Okunma

"temenniden ötürü duygular"

Allah C.C rızası için
Başka çaremiz, falan yok
Gözüpek bir heybetle
Hayret ve takdir toplarcasına
Biz olmak için karılın.

VatanMillet için
Ülkücülerden başka
Etraflı düşüneni
Tedbirli hareket edeni
Görürseniz sarılın.

Malum zihniyet ile
Darda kalmış akıllar
Esir olmuş beyinler
Kurtarılmalı ve korunmalı
Serserilik pençesinden
Tutun orta yerinden
Yaramazsanız yarılın.


Gümüşhanlı’yım Binaenaleyh
Hiç heyecanlanmıyan
Müstebitçe hareket etmeyen
Kalbin sahibinde hayr yoktur
Allah C.C için darılın.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
"temenniden ötürü duygular" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "temenniden ötürü duygular" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"temenniden ötürü duygular" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL