Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mete tekçe
Mete tekçe

ASİ NEHİR

Yorum

ASİ NEHİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

861

Okunma

ASİ NEHİR

....ASİ...NEHİR....
Sen
göz bebeklerimde
özenle büyütüğüm,
en müstesna varlık..
Sen
duygularımın
sessizliğinden gelen
güçlü anaforların,
çala kalem elipsler çizdigi
sevginin en yoğun hali.
Sen
yalnızlıklarımın
tavan yaptığı saatlerdeki
ruh halimin ana teması.
Sen
karanlığımı sonsuza kadar
aydınlatacak olan
çoban yıldızı.
Sen
zümrüdü ankanın
kanatları altına gizlediğim,
sol yanım..
Sen
yüreğimin
en derin yerinde,
aheste aheste akmakta olan
asi bir nehir’sin.
,,,,,Mete Tekçe.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asi nehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asi nehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASİ NEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL