Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

şiir olalım

Yorum

şiir olalım

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

şiir olalım

sanki
gözlerinden
bır parçaymıs gibi
dalayım
gökyüzüne


sen ister
bulut ol
ister güneş


yakamozlara
tutunmus
gece gibi tut ellerimden


ben
hep mavisiyim
göğün ve suyun



gel
sade yüreğinle
sade ellerinle
gök olalım
deniz
martı
ve Güneş



gel
şiir olalım



23/08/2016
Karşıyaka

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiir olalım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir olalım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şiir olalım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL