Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bir Zarif Hasret
Bir Zarif Hasret

Vur Hançeri Sevdiğim..!

Yorum

Vur Hançeri Sevdiğim..!

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1097

Okunma

Vur Hançeri Sevdiğim..!

Vur Hançeri Sevdiğim..!


Yüreğimi Acıtmaktan Vazgeçmez Oldun..!
Bil Ki Her Sapladığında  Hançeri..!
Canım Yanar,
Ruhum Kanar,
Kalbim İse İsmini Anar..!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vur hançeri sevdiğim..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vur hançeri sevdiğim..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vur Hançeri Sevdiğim..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.8.2016 10:17:36
5 puan verdi
yine sen demiş yürek dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL