Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bülent Kaya
Bülent Kaya

Mektup Ağacı

Yorum

Mektup Ağacı

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1143

Okunma

Mektup Ağacı

Mektup Ağacı

Ve serpiyorlardı
Gökyüzüne seni beni
Sövüyorlardı ana avrat
Gözlerinde yoz sevdalar

Dışımız mahpus ağacı
Ellerinde kara bulutlar
Dövüyorlardı köşe başı
Zincir kırıyordu içimiz

Gördüm can/

Yakıyorlardı gemileri
İçinde seni beni ülkemi
Hançer işliyordu yürek
Dışımız mayınlı bilekler

Yavaş yavaş
Öldürüyorlardı bizi
Gömüyorlardı Ali Veli
Gözlerinde yoz sevdalar

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Mektup ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mektup ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mektup Ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL