Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

YERİN KULAĞI DUYSUN

Yorum

YERİN KULAĞI DUYSUN

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

638

Okunma

YERİN KULAĞI DUYSUN

YERİN KULAĞI DUYSUN


şairin haklı gerekçesini.



15 Temmuz akabinde
sokağa inin demiş
göynüm gitte GEL

...
izahını, mizahını, nizahını geç
ne derse desin bir şey olmaz
sarayına bir şey olmadı
kendisine hiç bir şey olmaz
sen içindeki Vatan sevgisini yaşa
yureklisin amenna
bir de akıllı ol derim
nasibine düşsün yarınlar
kulluk kuşkusuzluktur unutma

velâkin üç sene önce
biz Vatanı sokakta bulmadık diyordu
göynüm gitme GEL

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yerin kulağı duysun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yerin kulağı duysun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YERİN KULAĞI DUYSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
21.7.2016 05:02:46
5 puan verdi
Gönül sesiniz daim olsun engin ufkunuza sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL